Homepage » Events » Andere evenementen

Andere evenementen:

Onze tuinvereniging organiseert naast het jaarlijkse Tuinfeest en de Snipperdag ook andere activiteiten.

Elke twee weken is er een Kaart- en Spelletjesavond, die gehouden wordt in het clubgebouw op de vrijdagavond. Sinds 2017 is er een Klusjesdag voor vrijwilligers, die naast hun  andere verplichtingen hun handen uit de mouwen willen steken voor de vereniging. Meestal zijn dit werkzaamheden die niet tijdens de werkbeurten worden gedaan of waar we niet aan toe komen.

Kaart- en Spelletjesavond

Elke twee weken is er een Kaart- en Spelletjesavond, die gehouden wordt in het clubgebouw op de vrijdagavond.

Er kan worden gekaart of geklaverjast, gesjoeld of gedart. Ook kunnen er bordspelen worden gedaan. Deze kan je ook meenemen van huis. Gezellig. Inloop vanaf 19.30 uur.

Data:

  • vrijdag 26 april
  • vrijdag 10 mei
  • vrijdag 24 mei
  • vrijdag 7 juni

Klusjesdag

Eens in de zoveel tijd is er een Klussendag.

Sinds 2017 is er een Klussendag voor vrijwilligers, die naast hun  andere verplichtingen hun handen uit de mouwen willen steken voor de vereniging. Meestal zijn dit werkzaamheden die niet tijdens de werkbeurten worden gedaan of waar we niet aan toe komen.


De Oostvlietband gaat weer optreden

Zaterdag 1 juni treedt de Oostvlietband weer op.

De band bestaat uit de volgende artiesten: Henk van Alphen, Frits Scheffer en Ron Mittelmeyer. Ook jij kan meedoen. Je kan je weer inschrijven om deel te nemen met 1 of twee nummers tot 1 mei a.s. De entree in het Clubgebouw is gratis.